HORECA

KOOKWAAR_HEADER_HORECA1

Kookwaar voor Horeca

In 1992 opende Kookwaar zijn deuren en door de jaren heen heeft hij een stevige reputatie opgebouwd bij iedereen met een passie voor koken en de keuken in het algemeen.  De zaak staat gekend voor zijn kwalitatieve producten, uitstekende service en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Het ervaren team ontvangt u met de glimlach en zorgt dat u up to date blijft van de laatste en opkomende trends op vlak van tafelen en koken.  Zij bezoeken hiervoor dan ook verschillende beurzen in binnen en buitenland.

Naast ons particulier aanbod zijn we ons ook gaan toeleggen op u, de professionele klant, en willen we u helpen in uw zoektocht naar het perfecte porselein waarbij uw klant met plezier bij u aan tafel komt, of naar goed stevig kookmateriaal waar u jarenlang plezier van zult hebben bij de bereiding van uw gerechten.

Daarom stellen wij u met trots onze catalogus voor die door ons met zorg en oog voor kwaliteit werd samengesteld.  Hierin vindt u hoogwaardige merken terug zoals Cosy & Trendy professional, Demeyere, Staub, Zwilling alsook de designer collecties van Serax.  Deze catalogus geeft slechts een gedeeltelijk beeld op ons volledige aanbod.  Uiteraard kan u steeds bij ons terecht voor al uw andere vragen.

Via de bijgevoegde prijslijst zal het ook duidelijk worden dat we naast een kwalitatieve ook een concurrentiële partner voor u kunnen zijn.  Bovendien zitten we bij u om de hoek.

Kookwaar is er als team dan ook stellig van overtuigd de perfecte partner te zijn voor de professionele restaurant- of bistrohouder en bij uitbreiding alle mensen in het horeca ambacht.   Wij helpen u te ontzorgen en denken mee bij uw zoektocht naar de perfect gedekte tafel en de beste tools voor in uw keuken.

Met genegen groeten

Het Kookwaar team

Catalogus

Interesse of vragen?

Indien wij met deze catalogus uw interesse gewekt hebben neem dan zeker contact met ons op zodat we samen een aanbod op maat kunnen uitwerken.  Onze consulente komt hiervoor graag bij u langs of wij maken graag tijd voor u in onze showroom in de Stapelstraat te Sint-Truiden.

Contacteren kan telefonisch via 011 88 89 98 of via kookwaar@pierard.be

Wij hopen u binnenkort van dienst te kunnen zijn.

Openingsuren winkel

Maandag: gesloten
Dinsdag - Vrijdag: 9u30-13.00 - 13u30-18.00
Zaterdag: 9:30-18:00